Voor wie wordt de Huub Van Rozendaal Award 2021?

Huub Rozendaal Award 2021
In september weten we wie de winnaar is van de Huub Rozendaal Award 2021.

Ieder jaar op de FM dag (7 september – save the date!), wordt de Huub van Rozendaal Award uitgereikt aan een CFO of financieel-directeur die zich opvallend verdienstelijk heeft gemaakt bij een Nederlands familiebedrijf. De Award werd in 2017 vernoemd naar de legendarische Huub Van Rozendaal, CFO bij familiebedrijf Sligro – en is een voortzetting van onze prijs voor CFO’s bij familiebedrijven die in 2015 in het leven werd geroepen (mede op initiatief van Huub).

Alleen CFO’s die minstens twee jaar werkzaam zijn bij een familiebedrijf met een extern controlerend orgaan en gedeponeerde jaarrekening – en lid zijn van de directie – kunnen worden aangedragen voor de Award op basis van hun visie en hun impact binnen het soms bijzondere krachtenveld van het familiebedrijf. Eerdere winnaars van de Huub van Rozendaal Award waren Jeroen Straathof, CFO bij Ridder Group (2020), Willemien Boot (Auping, 2019) en Paul van der Kroft (Terberg Group, 2018).

Inmiddels zijn ook de drie genomineerden bekend voor de Huub van Rozendaal Award 2021.

Bert van Dongen (CFO Koninklijke Paardekooper Group) 

Michael van Kasteren (CFO Simac Techniek NV)  

Joop Standaert (CFO bij de Walraven Holding) 

De komende maanden zal onze jury – Albert van Bolderen (CFO Zeeman textielSupers), Marc Alblas (Finance Director EMEA Heartland Food Products Group), Ilse Matser (Lector Familiebedrijven – ‎Windesheim University of Applied Sciences), Willemien Boot (CFO Durel Juvenile) en Jeroen Straathof (CFO Ridder Group) – de genomineerden uitgebreid interviewen over hun rol als CFO en hun visie op vernieuwing en de dynamiek binnen familiebedrijven.

De winnaar van de Huub Van Rozendaal Award 202 zal op 7 september bekend worden gemaakt op de FM Dag in het Louwman Museum in Den Haag. Aanmelden voor deze dag die in het teken zal staan van het thema ‘Reset’ kan hier