Webinar: financieel sturen in tijden van inflatie. 8 november, 16:00 uur

FP&A-expert Paul Barnhurst (‘The FP&A Guy’) over volatiliteit, onzekerheid, complexiteit en ambiguïteit.

De inflatiedruk is historisch hoog en dwingt financiële professionals om vooruit te plannen in plaats van te reageren op wat er gebeurt. Hoewel geen enkele organisatie is beschermd tegen inflatieschommelingen, rentetarieven en vreemde valuta (FX), zullen organisaties die geavanceerde scenario’s bouwen, hun activiteiten beter kunnen aanpassen op de nieuwe realiteit.

Op 8 november 16.00 uur onderzoeken FP&A-expert Paul Barnhurst (‘The FP&A Guy’), Kristina Crains (senior Director of Product Marketing Jedox) en Timothy Caudill (Director Solution Advisory Americas Jedox) hoe financials kunnen sturen op stabiliteit en inflatoire druk in het financiële planningsproces kunnen overwinnen.

Schrijf je hier in.

De webinar zal onder meer de volgende learnings bevatten:
• Opereren in omgevingen met hoge volatiliteit, onzekerheid, complexiteit en ambiguïteit (VUCA).
• Plannen onder druk van inflatie.
• Kansen vinden in onzekerheid.
• Modellen bouwen en gebruiken om analyses van de huidige en toekomstige ontwikkelingen te versnellen.

Over de sprekers:

Paul Barnhurst, The FP&A Guy
Paul Barnhurst is een financiële professional met meer dan 12 jaar financiële en FP&A-ervaring. Hij werkte in verschillende sectoren, waaronder de Amerikaanse overheid, reisdiensten, financiën, auto’s, cyberbeveiliging, e-commerce. Hij heeft een sterke achtergrond in budgettering, prognoses, financiële planning, financiële modellering, het opstellen van rapporten en business partnering. Onlangs lanceerde hij zijn eigen bedrijf genaamd The FP&A Guy, die FP&A-adviesdiensten levert voor kleine en middelgrote bedrijven, FP&A-trainingen en FP&A-contentcreatie (webinars, blogs, gesponsorde LinkedIn-berichten)

Kristina Cairns, Senior Director of Product Marketing, Jedox
Kristina adviseert over planningsproblemen waarmee bedrijven worden geconfronteerd en adviseert in oplossingen die het werk gemakkelijker maken. Kristina’s expertise beslaat, naast bedrijfssoftware, ook cyberbeveiliging, energie en infrastructuur.

Tim Caudill, Director of Solution Advisory, Jedox
Tim heeft een groot deel van zijn carrière besteed aan het helpen van organisaties bij het realiseren van digitale transformatie. Zijn expertise omvat het leiden van teams voor bedrijfsfinanciering en het implementeren van financiële software. Na vele implementaties in bijna elke branche, ligt de focus en passie van Tim op digitale transformatie die praktisch, belangrijk en haalbaar is.

 

Gerelateerde artikelen