Waaraan stoort de moderne ondernemer zich: facturen in online portals

"Wanneer je meer dan dertig bedrijven interviewt en je krijgt steeds over dezelfde ergernis te horen dan weet je dat je op een interessant spoor zit."

Aldus Dolf Kars, mede-oprichter van Storecove.

“Na twaalf ondernemende jaren in de mediabranche en de verkoop van het laatste bedrijf Videostrip aan RTL Nederland gingen we op zoek naar nieuwe uitdaging. We kwamen uit in de “Fintech” hoek en bouwde een oplossing die gemak biedt voor kleine en grote bedrijven. Vooraf haddden we niet kunnen bedenken dat we een applicatie zouden bouwen die in een paar kliks zoveel tijdwinst biedt. En misschien nog wel belangrijker, een applicatie die zoveel ergenis wegneemt.”

Storecove is een online oplossing waarmee bedrijven automatisch hun portalfacturen kunnen ophalen. Deze facturen worden vervolgens direct als boekingsvoorstel in je boekhoudprogramma gezet of in je digitale brievenbus. Vroeger ontving je van KPN, Ziggo, Nuon, Park-mobile en andere een mail met de tekst “uw factuur staat klaar” en moest je vervolgens per portal inloggen en de facturen zelf ophalen. Met Storecove worden na het éénmalig koppelen van de door jouw bedrijf gebruikte portal omgevingen deze facturen automatisch opgehaald.  – www.storecove.com –

WAT KLANTEN ZEGGEN

Storecove levert ons zo een flinke tijd- en efficiencywinst op in onze administratieve processen. We besparen vele uren per maand.

“Dankzij Storecove kunnen we voor tientallen leveranciers het werk om hun facturen te downloaden besparen. Voorheen moesten we maandelijks op alle verschillende websites inloggen om de facturen op te halen, nu lopen deze facturen automatisch bij ons in. Zo gauw we een factuur aan een categorie hebben gekoppeld, verschijnt deze – met een boekingvoorstel – in ons boekhoudpakket, waar de accountant de laatste controle kan uitvoeren.

Bovendien hoeven we nu niet meer zelf in de gaten te houden wanneer een factuur voor een abonnement beschikbaar is. Zodra de factuur beschikbaar is, wordt deze verwerkt. Storecove levert ons zo een flinke tijd- en efficiencywinst op in onze administratieve processen. We besparen tientallen uren per maand. Maar vooral de ergernis die je kwijt bent omdat je bij elke site weer net op een andere manier je facturen moet ophalen is een verademing. Een aanrader!”

Willibrord Koot – Senior Bookkeeper bij SEOshop