Verzelfstandiging Deloitte ICS Adviseurs

fallback
Per 1 januari 2006 gaat Deloitte ICS Adviseurs verder als zelfstandig, landelijk opererend, adviesbureau. De nieuwe organisatie wordt actief onder de naam ICS Adviseurs en telt 75 medewerkers. De verzelfstandiging vindt plaats middels een management buy-out en past binnen Deloitte's kritische multidisciplinaire benadering, waarbij uitsluitend activiteiten worden gehandhaafd die kennis-synergetisch werken met haar kernactiviteiten.

Zes jaar geleden werd ICS Adviseurs onderdeel van het grotere netwerk van accountants-adviesorganisatie Deloitte en kreeg het de naam Deloitte ICS Adviseurs. In de afgelopen jaren is het bureau gegroeid en kreeg het in de markt van overheden, maatschappelijk- en profitorganisaties vele prominente adviesopdrachten met betrekking tot duurzame en vernieuwende oplossingen op het snijvlak van organisatie- en huisvestingsvraagstukken.

De algemeen directeur van ICS Adviseurs en huidig Deloitte-gevolmachtigde Cees de Reuver over de voorgenomen verzelfstandiging: “Wij hebben als innovatief bureau zin in deze uitdaging. ICS Adviseurs bestaat uit een stabiele club van adviseurs, die hun sporen in de markt hebben verdiend. Door als ICS Adviseurs zelfstandig de markt in te gaan, zijn wij nog beter in staat om flexibel op de vragen van onze klanten in te spelen. Wij sluiten samenwerking met andere partijen daarbij niet uit, om onze dienstverlening verder uit te breiden. Kortom wij zien de toekomst met vertrouwen tegemoet.”

ICS Adviseurs, dat als gerenommeerd adviesbureau een traditie kent van ruim 50 jaar, richt zich ook de komende jaren op het ontwikkelen en uitbouwen van vernieuwende concepten, zoals het onlangs geïntroduceerde huismerk ‘Ruimteregie’.

De komende twee jaar blijft het adviesbureau gehuisvest in twee kantoren van Deloitte in Amsterdam en Zwolle. De nieuwe eigenaren van ICS Adviseurs zijn: Cees de Reuver (algemeen directeur), Annet de Rooij, Sven Dekker, Sibo Arbeek, Teun van Wijk en Hans Voorberg.