Verkoop First Alliance Trust aan N.M.T. Group

fallback
De directies van N.M.T. Group en van der Hoop Bankiers NV maken bekend, dat in vervolg op het tekenen van een intentieverklaring op 16 augustus 2004 overeenstemming is bereikt over de belangrijkste voorwaarden waartegen NMT 100% van de aandelen van First Alliance Trust NV zal verwerven.

De koopovereenkomst zal naar verwachting worden getekend op 8 september aanstaande en kort daarop zullen de aandelen worden geleverd. De N.M.T. Group is een onafhankelijke, financiële en zakelijke dienstverlener met momenteel vestigingen in negen landen. De N.M.T. Group is actief op het gebied van management en administratieve dienstverlening, de begeleiding en advisering van vermogende particulieren en families. De directie van de N.M.T. Group is voornemens de samenwerking met Van der Hoop Bankiers te continueren en, waar mogelijk, te intensiveren.

Om die reden zal First Alliance Trust ook gehuisvest blijven in het pand van Van der Hoop en zal mr Peter van Hooijdonk toetreden tot de Raad van Commissarissen van de N.M.T. Group. Voor Van der Hoop Bankiers past de verkoop in de aanscherping van de strategie welke de directie in haar aandeelhoudersvergadering heeft gepresenteerd. Van der Hoop verheugt zich op een verdergaande samenwerking met N.M.T. Group. Over de transactievoorwaarden zal geen nadere informatie worden verstrekt.

Gerelateerde artikelen