Verian voor tweede opeenvolgende jaar erkend als Visionary in Gartner’s Magic Quadrant for Procure-to-Pay-oplossingen ?

Verian, een onderdeel van Basware en leider in cloudgebaseerde purchase-to-pay-oplossingen (P2P), is als hoogste gerangschikt voor de levercapaciteit in de Visionaries-quadrant van het meest recente Magic Quadrant voor Procure-to-Pay oplossingen van Gartner, Inc.* voor het tweede jaar op rij.

Met uitgebreide P2P-functionaliteit, aangevuld met Verians oplossingen voor asset en inventory management en reis- en uitgavenbeheer, kunnen bedrijven naadloze workflows creëren en meer controle over uitgaven krijgen. De benadering van P2P, ook wel bekend als WeProcurement™, maakt het voor klanten mogelijk een systeem te creëren waar medewerkers met plezier mee werken.

Tehseen Dahya, General Manager Noord-Amerika van Basware: “Onze focus is niet alleen het leveren van een superieur systeem, maar ook de mogelijkheid de ‘Power of We’ op te zetten over de hele organisatie om zo uitgavengedrag te veranderen, de betrokkenheid te verhogen, processen te verbeteren en risico’s in te dammen. Dit levert meer werkkapitaal open alsmede een betere concurrentiepositie. Hiermee onderscheiden we ons van de rest.”

 

Volgens Gartner: “Leveranciers van P2P-oplossingen in de Visionaires-quadrant liggen voor op de meeste concurrenten bij het ontwikkelen van producten en diensten. Zij smeden de Nexus of Forces – mobiel, social, cloud en big data – om zo unieke oplossingen te creëren en anticiperen op veranderende wensen uit de markt. Visionaires in dit rapport zijn echter te klein of te regionaal gebonden om in het Leaders-quadrant opgenomen te worden. Visionaires zijn een goede keuze voor organisaties die willen innoveren zonder een grote naam of een duur prijskaartje.”

 

Heidi Murphy, Director of Procurement bij YMCA of the Twin Cities: “Met Verian en WeProcurement is de adoptiegraad van P2P binnen onze organisatie met 30 procent omhoog gegaan en hebben we onze besparingen ten opzichte van het vorige jaar met 25 procent zien stijgen. Onze medewerkers hadden meer participatie nodig in het purchase to pay-proces. We gaven hun de mogelijkheid om bepaalde items aan te bevelen en daarmee inzicht te geven in de besparingen die zij realiseerden. Dit bracht een gemeenschapsgevoel met zich mee.”

 

Verian werd in april 2016 door Basware overgenomen, waarmee een krachtig systeem voor networked P2P-oplossingen, e-invoicing en innovatieve financing services werd gelanceerd. Aan de andere kant werden klanten geholpen bij het accelereren van hun groei door toegang te krijgen tot het grootste open business netwerk in de wereld. Basware werd in het zelfde rapport voor het tweede achtereenvolgende jaar als Leader gepositioneerd. “We zijn verheugd om de krachten te bundelen met een visionair”, zegt Esa Tihilä, CEO bij Basware. “Zowel Verian- als Basware-klanten beschikken nu over het allerbeste in eProcurement- en Accounts Payable-technologie en is ‘s werelds grootste handels- en financingnetwerk binnen handbereik.”

 

Gartner schrijft voor dat de purchase-to-pay-oplossingen over vier mogelijkheden dienen te beschikken: E-purchasing, Catalog management, E-invoicing en Accounts Payable Invoice Automation (APIA). Voor het 2016 Magic Quadrant for Procure-to-Pay-rapport werden 12 verschillende leveranciers geëvalueerd. Verian werd hierbij in het Visionaries-quadrant geplaatst en Basware in the Leaders-quadrant.?

 

Meer informatie:
*Gartner Magic Quadrant for Procure-to-Pay Suites by Deborah R Wilson, Paolo Malinverno, Magnus Bergfors and Desere Edwards (13 juni 2016).

 

Download het rapport: www.basware.com/knowledge-center/procure-to-pay-gartner-magic-quadrant   ?
Lees hier over de overname van Verian door Basware: www.basware.com/about-us/news/basware-acquires-verian-a-leading-cloud-based-purchase-to-pay-solution-provider-in-the-us 

Meer over Basware Purchase-to-Pay: www.basware.com/solutions/purchase-to-pay
Meer informatie over Verian: Verian.com, Basware.com, or download the eBook: “WeProcurement: Putting the We in eProcurement.”

 

Over Basware
Basware is de toonaangevende leverancier van ‘networked’ purchase to pay, e-invoicing- en innovatieve financieringsoplossingen. Het commerce- en financing-netwerk verbindt wereldwijd bedrijven in meer dan 100 landen. Basware heeft het grootste open zakelijke netwerk ter wereld waardoor een goede samenwerking tussen de verschillende partijen, ongeacht de bedrijfsgrootte, ontstaat. Door het vereenvoudigen van stroomlijnen van financiële processen kunnen organisaties het maximale uit hun bedrijfsactiviteiten halen. Wereldwijd kunnen zowel kleine als grote organisaties aanzienlijke kostenbesparingen realiseren, flexibele betalingsvoorwaarden opstellen en een grotere efficiency behalen. Hierdoor ontstaat ook een verbeterende relatie met leveranciers. Voor meer informatie bezoek www.basware.nl

 

Volg Basware op Twitter via @BaswareBV en @Basware. Voor het laatste nieuws is Basware ook te vinden op LinkedIn, Facebook en de blog. Schrijf je hier in om via een nieuwsbrief van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te blijven.