Vena Solutions Europe en Improven gaan partnership aan

Vena, een van oorsprong Canadese CPM Software leverancier, en adviesorganisatie Improven kondigen vandaag een strategische samenwerking aan.

Met dit partnerschap spelen beide partijen in op de marktbehoefte om voor planning, analyse, rapportage en andere bedrijfsprocessen op een gecontroleerde manier gebruik te maken van Excel, als volledige Corporate Performance Management (CPM) omgeving. 

Improven verbetert met haar 100 bevlogen consultants de processen en informatievoorziening van complexe organisaties vanuit het perspectief van Finance, IT en Risk. De optimalisatie van master data en reporting zijn twee van de belangrijke pijlers van het adviesbedrijf. Het CPM platform van Vena is een krachtige combinatie van Excel met o.a. centrale database, workflow, audit trails, autorisatie en integratie met ERP en financiële databronnen. Toch blijft de vertrouwde gebruikersinterface Excel.

Sinds januari 2017 is Improven implementatiepartner van Vena met gecertificeerde Business Consultants. Samen zullen Vena en Improven hun klantenportefeuille in o.a. de retail, industrie, zorg en overheid begeleiden bij een optimale inrichting van Corporate Performance Management.

Voor meer informatie: improven.nl en venasolutions.com