VAI benoemt Luc van Lent tot Financieel Directeur

fallback
VAI, Nederlandse leverancier van oplossingen en producten op het gebied van softwaremanagement en deployment, heeft bekendgemaakt dat Luc van Lent (39) onlangs in dienst is getreden als Financieel Directeur. Van Lent is verantwoordelijk voor het financiële, juridische en fiscale beleid. Hiervoor was hij ondermeer werkzaam in diverse financiële functies bij Getronics en als strategie consultant bij de Boston Consulting Group.

Van Lent combineert bij VAI zijn kennis van financiën en ICT. “Deze functie sluit naadloos aan op mijn eerdere ervaringen in financiële functies in de ICT-sector in binnen- en buitenland” aldus Van Lent. Ik zie het als een uitdaging om de financiële directie van een bedrijf te voeren. Met name het financieel beheer in een snelgroeiende organisatie vormt een interessant aspect”.

VAI helpt bedrijven hun exploitatiekosten te verlagen en betere beschikbaarheid van applicaties te realiseren. Van Lent ziet veel mogelijkheden voor VAI in de nabije toekomst nu bedrijven meer dan ooit hun aandacht richten op de integrale beheerkosten van hun ICT-organisatie. Van Lent: “Onze oplossingen stellen bedrijven in staat om beter en meer gestructureerd applicatiebeheer uit te voeren. De voorspelbaarheid die hierdoor gecreëerd wordt bespaard het ICT-personeel veel tijd en het serviceniveau naar de gebruikers toe wordt verhoogd”.

Over VAI

VAI bv, opgericht in 1997, is een Nederlandse leverancier van oplossingen en producten op het gebied van softwaremanagement en deployment (o.a. ID-Suite™). Tevens biedt VAI services voor migratie, standaardisatie en instandhouding van de ICT-infrastructuur en applicatieomgeving. Toepassing van deze producten resulteert in lagere exploitatiekosten (TCO), hogere IT betrouwbaarheid en betere beschikbaarheid van applicaties. Eén van de doelstellingen van VAI is om in een snel veranderende omgeving voor een voorspelbaar changemanagement en beter beheer te zorgen. VAI heeft inmiddels circa 100 medewerkers. Het hoofdkantoor van VAI staat in Veenendaal. De oplossingen van VAI worden gebruikt bij gerenommeerde klanten zoals Ministerie van Defensie, TPG Post en Stork.