Twinfield en iWize bieden Credit Management totaaloplossing

fallback
Twinfield International NV, Europa's marktleider in online administraties, is een samenwerking met iWize BV overeengekomen. iWize ontwikkelt en levert de webgebaseerde Credit Management software iWize CM. De samenwerking tussen beide partijen resulteert in een totaaloplossing voor alle Credit Management organisaties en -activiteiten in Nederland.

iWize introduceerde dit jaar de nieuwe toepassing iWize CM. Een debiteurenbeheer- en incasso administratie die via het internet wordt benaderd. iWize CM is geschikt voor het managen van het eigen debiteurenbeheerproces tot het verwerken van complexe incassoportefeuilles voor derden. Met de toepassing kan het volledige incassoproces en de werkvoorraad worden gemanaged.

Credit Management organisaties of -afdelingen hebben naast een dossieradministratiesysteem als iWize CM veelal behoefte aan een geïntegreerde of gekoppelde financiële administratie. iWize begon een zoektocht naar de beste verrijking voor haar toepassing. De randvoorwaarden: een stabiele administratie, bewezen bij een grote klantengroep. Een betrouwbare partner waarmee de continuïteit van de totaaloplossing wordt gewaarborgd.

Technologische aansluiting en synergie vindt iWize bij Twinfield. Wim van de Brug, algemeen directeur van iWize over de koppeling tussen beide systemen: ”De financiële administratie van Twinfield is benaderbaar voor zogenaamde Webservices. Met behulp van deze technieken kunnen we eenvoudig, automatisch en veilig gegevens uitwisselen. Deze worden direct verwerkt in beide administraties.” Daarnaast zijn de oplossingen ontwikkeld op basis van SAAS (Software as a Service) en SOA (Service-Oriented Architecture) concept. Zowel iWize als Twinfield kan vanaf elke locatie veilig via het internet worden benaderd, ongeacht welke PC wordt gebruikt, zonder licenties en zonder IT hoofdbrekens.

André Kwakernaat, directeur en medeoprichter van Twinfield: “Credit Management software is vaak kostbaar en lastig te implementeren in bedrijfssystemen. De Webdiensten van iWize en Twinfield zijn een uitkomst omdat bedrijven niet betalen voor licenties, maar alleen voor het gebruik. iWize CM automatiseert het volledige Credit Management proces en biedt vanaf vandaag, met een intelligente koppeling, ook de financiële administratiemogelijkheden van Twinfield.”

Gerelateerde artikelen