Van der Helm finance manager Teslin

Teslin Capital Management heeft Koos van der Helm benoemd tot Finance & Operations Manager. Van der Helm voegt zich bij het gestaag groeiende team in Maarsbergen en zal met zijn grote ervaring bijdragen aan de verdere expansie van Teslin.

Bij Teslin zal Van der Helm (1961) zich bezighouden met een groot aantal interne taken, waaronder personeelszaken, financiën en risicomanagement. De finance manager brengt veel ervaring mee. Hij was tot voor kort Risk & Quality Director bij PricewaterhouseCoopers Advisory en daarvoor Finance & Administration Director bij Booz & Co. waarbij hij onder andere verantwoordelijk was voor de integriteit van de financiële administratie en de interne organisatie in een aantal landen en reviews deed op het gebied van compliance en kwaliteit.

“Met Koos haalt Teslin een schat aan expertise en ervaring in huis”, zegt Teslin-directeur Hein van Beuningen. “Zijn komst betekent een versterking van onze organisatie, wat ons zal helpen om op een solide basis verder te groeien en onze onderscheidende positie als langetermijninvesteerder te verstevigen en uit te breiden.”