Tanium benoemt Marc Levine als Chief Financial Officer

Tanium, heeft Marc Levine aangesteld als nieuwe CFO.

Tanium, leverancier van unified endpoint management en security, ontwikkeld voor complexe IT-omgevingen, heeft Marc Levine aangesteld als nieuwe Chief Financial Officer. Levine zal Tanium’s financiële organisatie wereldwijd gaan leiden.

Levine brengt meer dan 14 jaar ervaring in financieel leiderschap, het aansturen van bedrijfsstrategieën en procesverbetering met zich mee. Bij Tanium zal hij het global finance team en de finance-related operational functies overzien. Daarnaast zal hij ook alle externe financiële relaties beheren en onderhouden.

Levine was tot voor kort CFO van RSA Security, waar hij de transitie van het bedrijf van een Dell-dochteronderneming naar een zelfstandig bedrijf leidde. Voordat hij bij RSA kwam, bekleedde hij de rol van Chief Financial Officer bij softwarebedrijf C3.ai, Athenahealth en JDA Software, nu Blue Yonder. Levine begon zijn carrière bij Hewlett Packard, waar hij 25 jaar werkte in een aantal financiële en operationele leidinggevende functies, waaronder Senior Vice President of Finance en Chief Operating Officer voor HP Enterprise Services, Vice President Finance voor Hewlett Packard’s Enterprise Business and Corporate Controller voor Hewlett Packard.