Suzanne Bliemer financieel directeur Heimstaden Nederland

Woningverhuurder Heimstaden Nederland stelt Suzanne Bliemer aan als financieel directeur.

Bliemer deed ongeveer twintig jaar aan ervaring op in verschillende financiële functies binnen de vastgoedsector. Momenteel werkt ze nog als concerncontroller bij de Alliantie. Daarvoor werkte ze als director reporting & control bij Multi Corporation en vervulde ze diverse rollen bij onder andere Vesteda, OVG Projectontwikkeling en Price Waterhouse.

Bliemer wordt verantwoordelijk voor de Finance-afdeling van Heimstaden Nederland. In deze rol is ze eindverantwoordelijk voor de accounting en reporting van de organisatie, maar ook voor de financiële analyses, control, fiscale zaken, treasury en risk & compliance.

Het van oorsprong Skanidinavische Heimstaden is sinds 2018 actief in Nederland en groeide sindsdien uit tot een aanbieder van ongeveer 13.300 woningen. Heimstaden wil het leven van zijn bewoners comfortabeler maken door ze een vriendelijk en duurzaam woonklimaat te bieden. De woningverhuurder heeft het beheer van zijn woningen in 2020 in eigen huis gehaald. Het bedrijf breidde zijn personeelsbestand het afgelopen jaar daarom uit naar meer dan honderd werknemers. Zij bedienen de klanten van de woningverhuurder vanuit diverse recent geopende kantoren.

Bliemer start per 1 februari.