Strukton Bouw & Vastgoed benoemt nieuwe financieel directeur

fallback
Boudewijn Nijdam is per 1 juli benoemd tot financieel directeur van Strukton Bouw & Vastgoed bv. Hiermee geeft de organisatie verdere invulling aan het realiseren van haar ambitie zich verder te ontwikkelen tot een innovatieve speler in de markt.

Nijdam is afkomstig van Petroplus International, waar hij werkzaam was als Group Finance Director. De directie van Strukton Bouw & Vastgoed bv bestaat nu uit Henk Janssen (voorzitter), Niek van der Moolen en Boudewijn Nijdam.

Strukton Bouw & Vastgoed ontwikkelt zich van een traditioneel bouwbedrijf tot een innovatieve speler in de markt, die een integrale benadering van de bouwketen van ontwikkeling, realisatie tot onderhoud en beheer nastreeft. Een scherpe focus op de klant en de eindgebruiker maakt dat het bedrijf oplossingen realiseert die voor de klant leiden tot optimale waardecreatie.


Strukton Bouw & Vastgoed vervult onder andere een leidende rol bij de realisatie van de eerste twee gebouwgebonden PPS-concessieprojecten in Nederland, het Montaigne College en de renovatie van het Ministerie van Financiën, beide in den Haag.

Strukton Bouw & Vastgoed bv is een onderdeel van Strukton Groep nv.