Strategische samenwerking tussen Concur en IBM

Concur heeft een strategisch samenwerkingsverband gesloten met IBM. Concur is de meest gebruikte reisbeheer- en declaratiesoftware met meer dan 20.000 klanten in 150 landen, goed voor zo'n 25 miljoen reizigers. IBM en Concur bieden de oplossingen nu gezamenlijk aan in de grootzakelijke markt.

IBM zal volgens de overeenkomst Concurs cloud-gebaseerde toepassingen voor uitgavenbeheer actief promoten bij bestaande IBM Global Expense Reporting Solutions (GERS) gebruikers. Wanneer klanten overstappen op Concur, blijven ze profiteren van de expertise en ondersteuning van IBM’s Global Process Service (GPS) en Business Process Outsourcing (BPO) diensten.
“IBM en Concur zijn beide voorlopers in het aanbieden van cloud-oplossingen en samen bedienen we de grootste bedrijven ter wereld. Ons geautomatiseerd kostenbeheer is al 20 jaar beschikbaar, waardoor bedrijven en hun medewerkers makkelijker en efficiënter reizen kunnen boeken, kosten onder controle houden en declaraties kunnen stroomlijnen. We zien ernaar uit om deze voordelen ook te bieden aan de klanten van IBM”, aldus John Torrey, EVP Corporate Strategy van Concur.
IBM blijft Travel & Expense (T&E) backoffice-diensten leveren aan klanten die de oplossingen van Concur gaan gebruiken, als onderdeel van IBM’s brede portfolio van business process-toepassingen.
Sandy Khanna, Global Practice Leader of IBM Global Process Services. “Momenteel zien we een sterke verschuiving in de T&E-markt richting volledig geïntegreerd reisbeheer. Concur heeft daarin een leidende rol met zijn open platform dat inzicht biedt in het volledige reis- en kostenbeheer. Daarom is niet meer dan logisch om deze samenwerking aan te gaan en onze klanten de best mogelijke oplossing te bieden om de efficiëntie en effectiviteit van hun T&E-processen te verbeteren.”
Over Concur
Concur is een vooraanstaande leverancier van geïntegreerde toepassingen voor reis- en declaratiebeheer (travel & expense management). Concurs eenvoudige webgebaseerde en mobiele toepassingen helpen bedrijven, overheden en hun medewerkers om uitgaven onder controle te houden, zakenreizen efficiënter te maken en tijd te besparen. Het open platform omvat het volledige reis- en uitgaven-ecosysteem zodat klanten, leveranciers en ontwikkelaars Concurs T&E-cloud kunnen benaderen en uitbreiden. Concurs systemen zijn aan te passen aan de individuele voorkeuren van medewerkers en zijn te schalen naar de behoeften van bedrijven. Voor meer informatie bekijk http://www.concur.com of lees het Concur blog.