Stork benoemt Dick Joustra tot directeur Stork Prints

fallback
De heer D.W. (Dick) Joustra (45) is door de Raad van Bestuur van Stork NV benoemd tot directeur van het bedrijfsonderdeel Stork Prints. De benoeming gaat in per 1 oktober aanstaande.

Joustra, die in 1983 bij Stork begon, is momenteel Vice President Marketing & Sales van Stork Prints en in die hoedanigheid lid van het management team van Stork Prints. Hij is de opvolger van Arvid Manneke, die Stork verlaat vanwege zijn voorgenomen benoeming tot lid van de Raad van Bestuur van de Koninklijke Frans Maas Groep NV.

Joustra studeerde af als Bedrijfskundige aan de HTS Enschede (voorheen Hogere Textielschool) en volgde daarna diverse managementcursussen. Bij Stork, waar hij in 1983 startte, volgde hij het management development-programma. Tijdens zijn Stork-loopbaan bekleedde hij verschillende commerciële en leidinggevende functies in diverse werkmaatschappijen.

Stork Prints ontwikkelt en produceert rotatiezeefdruksystemen en digitale systemen voor alle processtappen (als enige ter wereld) in het textieldrukproces. Daarnaast levert de groep rotatiezeefdruksystemen en digitale kleurenproefsystemen voor de grafische industrie. In 2002 realiseerde de groep met 1.470 medewerkers een omzet van Eur 220 miljoen.

Gerelateerde artikelen