SnelStart gaat samenwerking aan met go2UBL

SnelStart gaat samenwerken met go2UBL om facturen vlotter te verwerken.

Om de verwerking van verkoopfacturen makkelijker en sneller te laten verlopen, gaat boekhoudsoftwarebedrijf SnelStart samenwerken met conversiepartij go2UBL. Het wordt daardoor nu ook mogelijk om verkoopfacturen te converteren tot e-facturen en af te leveren in SnelStart.

SnelStart levert boekhoud- en facturatiesoftware in Nederland voor zowel ZZP-ers, MKB-ers als accountants. “SnelStart kan door middel van de koppeling met go2UBL verkoopfacturen, opgemaakt in een Word-document of Pdf-bestand, automatisch ingelezen”, vertelt Rob Tolstra CEO van go2UBL. “Deze bestandsvormen hoeven niet meer handmatig door de accountant te worden ingevoerd.  Dit stelt ondernemers in staat om digitale facturen en bonnen die niet in het standaardformaat staan, automatisch om te zetten naar UBL. Dankzij deze omzetting kunnen de documenten vervolgens automatisch worden verwerkt in de boekhouding.”

In twee jaar tijd is het aantal gebruikers van go2UBL verdrievoudigd: van 5.000 gebruikers eind 2016, tot ruim 15.000 eind 2018. Vier maanden later is de teller doorgelopen tot 19.000 gebruikers. Om de verdere groei te faciliteren is de organisatie afgelopen juni naar een nieuw pand verhuisd.