Samenwerking Yokoy en Pagero internationaliseert E-facturering

Samenwerking maakt E-facturering geschikt voor 75 verschillende landen

Yokoy, leverancier van een Ai -ondersteuning voor uitgavenbeheer en spend management werkt aan een nieuwe standaard voor factuurbeheer. Daarvoor gaat het bedrijf samenwerken met de aanbieder van een wereldwijd platform voor digitaal factureren, Pagero. Yokoy gaat de eigen dienstverlening integreren met de cloud van Pagero zodat het proces van facturatie tot betaling 100% elektronisch en digitaal kan verlopen.

  • samenwerking maakt verwerken E-facturen makkelijker
  • lokale regelgeving geen drempel …
  • … en uiteenlopende formats geen drempel voor grensoverschrijdende facturatie

Het is de bedoeling dat Pagero de e-facturen vastlegt en vervolgens automatisch naar Yokoy stuurt. Yokoy faciliteert vervolgens de geautomatiseerde crediteurenadministratie -met behulp van krachtige Ai. Volgens topman Ben Crow van Yokoy is Pagero toonaangevend op het gebied van automatisering van zakelijke transacties. Hij wijst er op dat de komst van nieuwe regelgeving voor e-facturatie belangrijk argument is voor de samenwerking. [artikel gaat verder na de volgende alinea]


Lees ook:


Volgens het bedrijf kunnen CFO’s en hun teams met de integratie meer automatiseren, meer efficiëntie behalen en meer besparingen voor uitgavenbeheer bieden. De dienstverlening kan zowel PDF, EDI alsook XML-formats verwerken. Ook kunnen E-facturen uit landen met een ander E-factureringsmandaat, zoals onder meer Polen, Frankrijk of Spanje, verwerkt worden. Daarmee zijn het naleven van lokale regelgeving voor E-facturatie en continue transactiecontroles (CTC) mogelijk -ongeacht de locatie van dienstverlenende klant en ongeacht de huidige wetgeving.


Wilt u op deze plek adverteren, heeft u een boodschap in de vorm van een white paper en andere relevante content of wilt u partner worden voor meer exposure op evenementen met CFO’s, financieel directeuren, controllers en hoger financieel personeel? Neem dan contact op met partnermanager Daan Commandeur (daancommandeur@sijthoffmedia.nl)