Jaarcongres Controlling en Finance Transformation gaan samen

Een reorganisatie. Robotiseren of niet? En van welke mensen neem je dan afscheid. Kiezen voor die risicovolle overname of toch voor veilig gaan? Onder druk van de baas buiten de lijntjes kleuren? U vindt de antwoorden op Leadership in Finance Summit.

Dilemma’s: dagelijks hebben we ermee te maken. Niet alleen in ons werk als financial, maar ook in ons privéleven. Bij elke beslissing zijn er heel veel afwegingen te maken tussen bijvoorbeeld het resultaat van de onderneming, de kijk van de buitenwereld, de lange of korte termijn, onze mensen, directe collega’s, onze eigen waarden en carrière. Een mentaal doolhof waarin we onze weg zullen moeten vinden. Hoe ga jij hier als financial en binnen je team mee om?

Tijdens het Leadership in Finance Summit op 18 april gaan we in op de omgang met dilemma’s. Hoe gaan we binnen het finance team om met de moeilijke besluiten waarvoor we elke dag staan? Wat is de rol van twijfel? Waarop baseren we onze beslissingen? En bestaat een slecht besluit eigenlijk wel en wat is dat? Met sprekers van binnen en buiten het bedrijfsleven gaan we op zoek naar antwoord op deze en andere vragen.

Sprekers op de Summit zullen oud CFO van Heineken, René Hooft Graafland en bestuurder van PSV Toon Gerbrands zijn.

Waarom Leadership in Finance Summit

Net als voor de CFO's vinden we dat er voor de financials rapporterend aan de CFO een eigen signature event moet zijn. Een jaarlijkse gathering of peers. Dit heeft ons doen besluiten om het Jaarcongres Controlling en het Jaarcongres Finance Transformation te bundelen tot 1 event. Het Leadership in Finance Summit. Het jaarlijkse event voor financials rapporterend aan de CFO om te netwerken en geïnspireerd te raken. Elk jaar zetten we een thema neer waarin we niet ingaan om financiële onderwerpen maar inzetten op een thema die actuele ontwikkelingen behandelt, mensen aan het denken zet en inspireert om binnen hun organisatie zaken anders aan te gaan pakken. 

De afgelopen jaren heeft Alex van Groningen in het voorjaar het Jaarcongres Controlling en in het najaar het Jaarcongres Finance Transformation georganiseerd. Leadership in Finance Summit komt hiervoor in de plaats. Met natuurlijk ook de Leadership in Finance Awards.

Gerelateerde artikelen