Rubrik vergroot het succes van partners met het Velocity Partnerprogramma

Rubrik, het Cloud Data Management bedrijf, introduceert het Rubrik Velocity Partnerprogramma, een wereldwijd programma voor resellers. Het Velocity Partnerprogramma, vernoemd naar een kernwaarde van het bedrijf, biedt nieuwe en uitgebreide mogelijkheden voor de channelpartners van Rubrik om te profiteren van het momentum van het bedrijf en de kansen op de $48 miljard markt voor databeheer. Het gelaagde programma geeft partners een kader voor differentiatie en verkoop en biedt technische ondersteuning voor het opbouwen en herkennen van expertise.

“De ongekende groei van Rubrik is voor een groot deel te danken aan ons fenomenale partnerecosysteem en onze 100% channel go-to-market benadering,” zegt Bertrand Yansouni, VP of Worldwide Channel bij Rubrik. “Ons nieuwe Velocity Partnerprogramma stelt partners in staat hun belangrijkste zakelijke initiatieven met Rubrik aan te jagen, zoals het opbouwen van hun cloudbedrijf of het leveren van meer geavanceerde diensten. We geloven dat dit nieuwe programma onze partners sneller succes zal brengen.”

Rubrik voert sinds de oprichting een 100% channel-bedrijfsmodel. Het Rubrik Velocity Partnerprogramma werd ontworpen op basis van partnerinput en omvat zinvolle investeringen om toegewijde partners te ondersteunen en belonen. Het programma introduceert een reeks nieuwe voordelen en kansen voor Rubrik-resellers, waaronder:

  • Een nieuwe partnerprogrammastructuur met een kader voor differentiatie: Het nieuwe programma bevat drie niveaus (Authorized, Select en Elite). Classificatie is gebaseerd op competentie en prestaties. De vereisten zijn afhankelijk van het land en de partneromvang, zodat elke partner toegang en een duidelijk pad naar de hoogste niveaus heeft. Het programma introduceert ook nieuwe specialisaties om unieke vaardigheden te herkennen.
  • Verbeterde ondersteuning van partners om expertise op te bouwen in verkoop en onderhoud van Rubrik-oplossingen: Rubrik lanceert Rubrik Academy, een nieuw enablement-programma voor het gehele Rubrik-partnerecosysteem, dat accreditaties voor partnerverkopen, pre-sales en post-sales omvat.
  • Nieuwe incentives: Om te investeren in partners die in Rubrik investeren, introduceert het Velocity Partnerprogramma een korting voor Elite-partners, lead- en opportunitysharing, gezamenlijke marketingfondsen en incentives voor partner-sales en sales engineer vertegenwoordigers op de hoogste niveaus.

Het programma introduceert ook een nieuwe wereldwijde technische adviesraad voor partners, omdat Rubrik veel waarde hecht aan de technische expertise van partner solution engineers. Het nieuwe programma wordt geïntroduceerd op de EMEA Partner Conference van Rubrik. De programmavoordelen worden van kracht op 1 februari 2019. Meer informatie vindt u hier.

“Rubrik zorgt voor een positieve disruptie in een markt die gekenmerkt werd door beperkte innovatie en die kan profiteren van verbeteringen op het gebied van efficiëntie en modernisering,” zegt Ronald Schaap, algemeen directeur bij Rubrik-partner PQR. “Hun eenvoudige, schaalbare oplossing biedt een antwoord op de belangrijkste initiatieven van onze klanten. Niet alleen vanwege de manier waarop ze databescherming verbeteren, maar ook om hoe ze de de cloudgang faciliteren. Het nieuwe Velocity Partnerprogramma van Rubrik zal ons helpen te profiteren van deze verschuiving in de markt, ons bedrijf laten groeien en onze dienstverlening verbeteren.”