Robert Walters versterkt netwerk met kantoor R’dam

fallback
De opening van een tweede Robert Walters vestiging in Nederland ligt geheel in lijn met de ambitie om klanten lokaal en regionaal beter te kunnen bedienen.

“Onze groei is een direct resultaat van onze dagelijkse prestaties door het leveren van goede resultaten in het zoeken, begeleiden en plaatsen van de juiste mensen op de juiste plek”, aldus Rob Vermaak, Managing Director Robert Walters Nederland.

De vestiging in Rotterdam zal aangestuurd worden door Peter Visscher, voormalig manager van het Interim Solutions Team van Robert Walters, en Martijn Boet, voormalig senior consultant in Amsterdam.

Visscher zegt over zijn nieuwe uitdaging: “Van team manager naar vestigingsmanager is zeer interessant vanwege de uitrol van een full-service concept (interim en werving & selectie) in de Maasstad. Mijn bijdrage zal vooral liggen in de verdere groei van onze rol als specialist bij de bemiddeling van business partners in Finance. Een additioneel kantoor moet opdrachtgevers nog meer service bieden door een sterker lokaal netwerk.”

Martijn Boet zal zich hoofdzakelijk richten op de uitbouw en operatie van de werving & selectie activiteiten.