Rob van Dusseldorp nieuwe CFO Adecco Nederland

Rob van Dusseldorp is de nieuwe CFO van Adecco Group Nederland (o.a. Modis, Adecco, Spring Professional).

Dusseldorp heeft hiervoor verschillende financiële senior functies vervuld bij onder andere PwC, KPN en Getronics. Voorafgaande aan zijn huidige rol heeft Van Dusseldorp diverse projecten gedaan op het gebied van automatisering van Global Reporting & Planning en IT Migratie Change Management.

Lees ook: Adecco doet niet mee aan rat-race tarieven

Focus op efficiëntie

In zijn nieuwe rol als CFO bij de Adecco Group Nederland zal Van Dusseldorp de focus hebben op efficiëntie en procesoptimalisatie bij telkens veranderende omstandigheden. Van Dusseldorp (58): “De krapte op de arbeidsmarkt zorgt voor voldoende uitdagingen naast de veranderende spelregels tussen werkgevers en werknemers en de grote behoefte aan flexibiliteit. Voor ons bij de Adecco Group zijn dit thema’s waar wij allemaal dagelijks mee bezig zijn voor onze klanten. Vanuit mijn vakgebied ga ik meewerken aan het bieden van kwalitatief hoogstaande flexibele oplossingen voor klanten, waarbij we tevens de zekerheid bieden dat de spelregels goed worden uitgevoerd. En daar heb ik enorm veel zin in.”

Juiste match

Afgelopen maanden is gezocht naar de juiste match. Melvin de Boer, de voormalig CFO en huidige CEO van de Adecco Group Nederland: “Met Rob aan boord, hebben we de juiste persoon in deze fase. Een echte ondernemer en doorzetter die met zijn ervaring en passie een waardevolle aanvulling is voor het team. Onze missie is het namelijk om de kwalitatief beste HR dienstverlener van Nederland te worden. Rob zal zich onder andere focussen op het optimaliseren van de processen en het verhogen van de klanttevredenheid.”

Als Senior Finance Director in voorgaande rollen is Van Dusseldorp verantwoordelijk geweest voor interne en externe verslaggeving, financiële besturing, integratie- en reorganisatie projecten en synergie brengende activiteiten zoals bijvoorbeeld procesoptimalisatie en shared services.