Resultaten benchmark automatisering accounts payable onder Microsoft Dynamics AX en NAV gebruikers voor 2015 gepubliceerd

ReadSoft heeft onderzocht wat de huidige mate van automatisering is bij crediteurenadministraties die voornamelijk gebruikmaken van Microsoft Dynamics AX of NAV voor hun boekhouding. 122 organisaties namen deel aan het onderzoek.

De resultaten zijn vergeleken met eerder onderzoek uit 2012. De resultaten tonen aan dat digitalisering hoog op de agenda staat binnen de markt van Microsoft Dynamics AX en NAV. “Er is een duidelijke verschuiving zichtbaar van papier naar digitaal: in 2012 ontving ongeveer 60% van de organisaties nog vrijwel alle inkomende facturen op papier, in 2015 is dit percentage gedaald naar iets meer dan 10%. Facturen als pdf-bestand zijn nog steeds bijzonder populair” aldus Gert-Jan de Vries, Regional Director ReadSoft Benelux. 
Bekijk de resultaten hier
Over ReadSoft
ReadSoft is een toonaangevende en wereldwijde aanbieder van software oplossingen voor documentautomatisering in de cloud of op locatie. De software stelt bedrijven in staat documentprocessen te automatiseren zoals factuurverwerking en postkamerautomatisering. ReadSoft is wereldwijd de nummer één in factuur automatiseringsoplossingen. Sinds de start in 1991 is ReadSoft uitgegroeid tot een wereldwijde speler met vestigingen in 17 landen op zes continenten en heeft een netwerk van lokale en internationale partners. ReadSoft is onderdeel van Lexmark International. Bezoek www.readsoft.nl voor meer informatie.