Regus op overnamepad

Op donderdag 28 januari 2010 kondigt Regus, wereldmarktleider op het gebied van innovatieve werkplekoplossingen, de overname aan van acht business centres van kantoorverhuurder Taminiau Business Services.

De overeenkomst, die door beide partijen werd ondertekend, onderschrijft de intentie om per 1 februari 2010 business centres in Breda, Capelle aan de IJssel, Den Bosch, Eindhoven, Geleen, Maastricht en Tilburg volledig over te nemen.

Regus merkt in Nederland een sterk stijgende vraag naar flexibele werkplekoplossingen. De voorgenomen toevoeging van acht Taminiau business centres in belangrijke zakensteden zijn complementair aan het huidige aanbod en helpen om aan de stijgende vraag van huidige en toekomstige klanten te voldoen.

De overname-intentie van Taminiau versterkt de positie van Regus als marktleider met 43 centres in Nederland. Regus verwacht bovendien meer business aan te trekken en extra diensten te kunnen aanbieden door de huidige Taminiau-klanten kennis te laten maken met innovatieve producten en diensten zoals Regus businessworld.

“Deze intentie tot overname onderstreept de strategie van Regus om te voldoen aan de vraag van onze klanten voor flexibele werkplekoplossingen over de hele wereld. We kijken ernaar uit om op de kansen van deze deal in te springen en ons diensten- en productenaanbod met enthousiasme en kracht verder te verbeteren”, aldus Paulo Dias, CEO Regus EMEA.

Gerelateerde artikelen