Realtime boekhouden, ook als je niet aan het boekhouden bent

Als je erover nadenkt, is het eigenlijk ongelofelijk; banken die minimaal één dag nodig hebben om een transactie te verwerken. Daarmee laten ze jou wachten met het bijwerken van je boekhouding. Daar komt verandering in! Vanaf nu verwerkt boekhoudprogramma Jortt realtime de bankmutaties van bunq. Met als belangrijkste voordeel dat je boekhouding automatisch wordt gedaan. Zelfs als je niet aan het boekhouden bent!

Vandaag is het begin van een nieuw tijdperk in het online boekhouden: het automatisch verwerken van de boekhouding zonder dat je zelf, of een ander, met de boekhouding bezig bent. Zonder menselijke handelingen, maar door servers die 24 uur per dag vele duizenden boekingen per uur automatisch kunnen verwerken. De voordelen op een rij:

Minder boekhouden, meer kwaliteit

Jortt heeft de realtime bankkoppeling gekoppeld aan haar zelflerende software, die enkel aan de hand van een bankmutatie, zelf een volledige boeking kan maken. Dat zorgt ervoor dat steeds meer handwerk wordt vervangen door robotisering en dus door servers achter de schermen wordt gedaan.

Facturen betalen met één klik

Ook de manier van betalen verandert. Dat gaat nu razendsnel door met je smartphone de qr-code op een factuur te lezen. Je legt daarna je vinger op de vingerscan en de factuur is betaald. De bankmutatie zie je gelijk terug in boekhoudprogramma Jortt. Koppel de factuur vanuit de Jortt inbox aan je betalingen en de boekhouding is compleet.

Waterdichte boekhouding tot en met de KvK jaarrekening

De combinatie van een realtime bankkoppeling en de zelflerende software van Jortt zorgen ervoor dat de boekhouding waterdicht én consequent is. Daarmee maakt Jortt automatisch de btw-berekening, de winst- en verliesrekening, de balans en zelfs de KvK-jaarrekening.

De realtime bankkoppeling met bunq is weer een stap voorwaarts in de realisatie van de missie van Jortt: een volledig boekhouderloze boekhouding die aansluit bij de eisen van de ondernemer van vandaag, voor een no-brainer prijs.