RealOpen IT kiest voor Yoobi uren- en tijdregistratie

RealOpen IT, IT-dienstverlener op het gebied van Identity & Access Management (AIM)-oplossingen, heeft na intensief marktonderzoek gekozen voor het uren-, factuur- en projectregistratie systeem van Yoobi. Deze cloudoplossing is ontwikkeld door het bedrijf e-dynamics , een specialist in het ontwerpen en realiseren van applicaties en grotere bedrijfskritische systemen. Er werken al meer dan 4.000 werknemers met de uren- en tijdregistratie van Yoobi, die zich onderscheidt doordat de administratie, de gemaakte planning en het budget online en via een app inzichtelijk zijn en bijgewerkt kunnen worden.

Bij RealOpen IT werken 20 consultants met Yoobi. Tot voor kort registreerden zij de gemaakte uren in een programma dat niet volledig gekoppeld was aan projecten en planningen. De behoefte om taken, uren en budgetten beter te stroomlijnen werd begrepen door e-dynamics. Met hun handige webservice is het mogelijk de applicatie eenvoudig en op een gecontroleerde manier te ontsluiten. Alle informatie over projecten, klanten en medewerkers werd snel en veilig overgezet naar Yoobi, waarna de consultants en administratie van RealOpen IT er direct mee aan de slag konden gaan.
Daarnaast zijn er op maat gemaakte koppelingen ontworpen. Op basis van informatie uit Yoobi worden sommige processen van RealOpen IT volledig automatisch ondersteund. Een voorbeeld hiervan is het inregelen van de stand-by dienst. Met deze koppeling worden automatisch meldingen verzonden naar de desbetreffende medewerker. Zijn mobiele nummer wordt ´s avonds gekoppeld aan een speciaal doorkiesnummer, en de specifieke afspraken worden in de agenda bijgewerkt. Mocht er sprake zijn van een verschoven dienst, bijvoorbeeld omdat een collega ziek is, dan is het slechts een kwestie van een kleine aanpassing in Yoobi en alles wordt verder ingeregeld.
Bram Haasnoot, directeur van RealOpen IT: “De keuze voor Yoobi bleek uiteindelijk vanzelfsprekend. De applicaties zijn prettig in gebruik en slim doordacht. De migratie ging soepel, mede dankzij de flexibele en snel schakelende experts van e-dynamics. We werken al een paar maanden met Yoobi en dit werpt nu al zijn vruchten af. Door gebruik te maken van de mogelijkheden die Yoobi biedt, hebben we nu met éé? druk op de knop een volledig overzicht van al onze administratieve zaken die ons – maar veel belangrijker ook onze klanten – ten goede komt.”
 
Over RealOpen IT
RealOpen IT levert sinds 2005 IT-oplossingen en IT-ondersteuning aan een brede klantenkring en is gespecialiseerd in oplossingen waarbij de identiteit van gebruikers centraal staat: ‘Identity Based IT ‘. Een belangrijke specialisatie is die in Identity en Access Management (AIM)-oplossingen. Centraal hierbij staat de visie dat oplossingen zoveel mogelijk standaard modules moeten bevatten, modulair uitbreidbaar en toekomstbestendig moeten zijn. Deze ‘IDM modulair’ oplossingen worden ontwikkeld voor en geïmplementeerd bij middelgrote en grote organisaties binnen, met name, het onderwijs, de zorg en lokale overheden. Met ruim 20 zeer ervaren consultants onderscheidt RealOpen IT zich van andere IT-dienstverleners door de duidelijke keuze om jarenlange ervaring en diepgaande kennis te delen in de vorm van standaard modules gebaseerd op best practices.