Rackspace verbetert agility en klantbediening voor Onguard

Nieuwe klantomgevingen kunnen in enkele minuten gelanceerd worden.

Onguard, het fintech-bedrijf gespecialiseerd in order-to-cash en credit management, werkt met technologiebedrijf Rackspace aan het verbeteren van hun wendbaarheid en klantbediening. Dankzij de Rackspace Private Cloud powered by VMware, is Onguard in staat zich nog beter aan te passen aan de wensen van klanten. Het biedt een volledig beheerde, single-tenant, dedicated private cloud, met een 99% uptime-garantie en 24/7 support.

Zo is de tijd van het arbeidsintensieve proces voor het lanceren van een nieuwe klantomgeving teruggebracht van zes uur naar slechts vijftien minuten. Daarnaast kan Onguard nu door middel van ingebouwde DTAP-omgevingen (Develop, Test, Acceptance en Production) alle klantsystemen testen, iets dat voorheen niet mogelijk was. Rackspace gaat Onguard verder ondersteunen met het uitbreiden naar andere Europese landen.

Onguard’s intelligente platform zorgt voor een optimale verbinding en integratie tussen alle processen in de order-to-cash-chain met behulp van onder andere API’s, big data en AI. Hierdoor zijn bedrijven in staat om efficiëntere data-driven betalingsprocessen te ontwikkelen, waarbij een goede relatie met de klant wordt gewaarborgd. Rackspace heeft de snelheid verhoogd waarmee Onguard kan reageren op de verzoeken van haar klanten tijdens het implementeren van nieuwe oplossingen. Het gebruik van Rackspace's private cloud-aanbod maakt het voor Onguard eenvoudiger om te reageren op behoeften uit de markt en zorgt er tegelijkertijd voor dat de omgevingen en applicaties van klanten altijd up-to-date zijn.

(bron: Rackspace)