Pleo introduceert multi-entity management en cashback

Pleo lanceert multi-entity management- en cashbackoplossingen om bedrijven te helpen groeien en opschalen.

Pleo, de uitgavenoplossing voor kleine tot middelgrote bedrijven, kondigt vandaag twee nieuwe oplossingen aan die bedrijven helpen tijd en geld te besparen: multi-entity management en cashback.

Met multi-entity management kunnen financiële teams via één account meerdere entiteiten bekijken, controleren en beheren. Dit bespaart tijd bij de setup, voorkomt kostbare fouten en helpt bij het inwerken van nieuwe teamleden. Ook optimaliseert dit het controleren van uitgaven, de boekhouding en reconciliatie. Bedrijven krijgen hiermee een volledig beeld van de cashflow wanneer dat het hardst nodig is.

Vaak hebben meerdere entiteiten verschillende financiële structuren, BTW-vereisten en eindejaarskalenders. Multi-entity management zorgt ervoor dat deze op één centrale plaats worden beheerd, zodat organisaties meer controle hebben over beslissingen die van invloed kunnen zijn op duizenden mensen in verschillende landen.

Cashback is de volgende stap in Pleo´s missie om bedrijven op toegankelijke wijze te adviseren over het efficiënter inrichten en beheersbaar maken van hun operationele activiteiten. Met een jaarabonnement kunnen Pleo-klanten tot een procent cashback krijgen op elke Pleo-kaarttransactie die hun team doet.

De mogelijkheid voor bedrijven om geld terug te verdienen bij elke uitgave, helpt om de financiële druk van het huidige economische klimaat te verlichten. Nu techstack een essentieel onderdeel is van de agile werkplek, kunnen organisaties dankzij cashback geld terugverdienen op hun abonnementen.

Beide oplossingen zijn ontworpen voor middelgrote bedrijven met 50 tot 500 werknemers en zijn vanaf vandaag beschikbaar voor alle klanten van Pleo. Nieuwe of bestaande klanten kunnen zich voor 31 januari 2023 aanmelden voor een van de jaarplannen en de rest van het jaar profiteren van cashback.

Gelise Bouma, Senior Marketing Manager Benelux bij Pleo: “Vandaag de dag staan CFO’s onder toenemende druk. Door de kostencrisis en de escalerende inflatie zijn bedrijven overgestapt van een groeimentaliteit naar een behoefte aan schaalbare en duurzame groei. Met onze multi-entity management- en cashbackoplossingen hopen we de stabiliteit te bieden die veel bedrijven momenteel hard nodig hebben. Niet alleen door een wereldwijd overzicht te geven van de financiële gezondheid van een bedrijf, maar ook door ze geld terug te geven op essentiële aankopen.”

“Met Pleo in 16 markten weten we uit eerste hand hoe essentieel het is om ervoor te zorgen dat het beheren en opschalen van je bedrijf niet ontmoedigd en financieel onhaalbaar wordt in een tijd van opkomende recessie. Daarom ben ik enthousiast over wat bedrijven met beide oplossingen kunnen doen in 2023.”