Planningplatform Pigment kondigt EMEA partnerprogramma aan

Pigment wil met zijn partnerecosysteem experts op het gebied in business planning aantrekken.

Pigment, het geïntegreerde platform voor business planning en strategic forecasting, kondigt vandaag zijn partner programma voor EMEA aan. Het partner programma is een strategisch stap om via het Pigment platform nieuwe business planning oplossingen aan te bieden bij nieuwe en bestaande klanten.

Accountancy- en financial planning & analysis (FP&A) organisaties krijgen vaak te maken met diverse uitdagingen, doordat ze niet goed samenwerken. Pigment heeft daarom in 2019 een platform ontwikkeld, die de kloof tussen accountancy- en FP&A-teams dichter bij elkaar brengt. Pigment wil met zijn partnerecosysteem experts op het gebied in business planning aantrekken, die hun oplossingen en diensten via het Pigment-platform aan willen bieden.

Om aan de toegenomen vraag naar robuuste planningsoplossingen te voldoen, hanteert Pigment hoge kwaliteitsnormen. Het EMEA-partnerprogramma van het bedrijf streeft dan ook naar kwaliteit boven kwantiteit. Nieuwe partners moeten ervoor zorgen dat klanten profiteren van succesvolle implementaties, innovatie, vakinhoudelijke expertise en een overvloed aan use cases. Op deze manier kunnen klanten hun planningsprocessen optimaliseren, flexibel opschalen en concurrentievoordeel behalen.

Dankzij het EMEA partnerprogramma kunnen partners profiteren van een actieve online community bestaande uit Pigment platformgebruikers. Partners kunnen daarnaast hun kennis over het platform vergroten dankzij de speciale Pigment Academy. Daarnaast krijgen Pigment partners de mogelijkheid om samen te werken met Solution Architects, die hen kunnen ondersteunen tijdens de implementatie.

Eléonore Crespo, co-founder en co-CEO van Pigment: “Tegenwoordig zoeken bedrijven naar planningsoplossingen die hen helpen om te navigeren door deze onzekere tijden. Pigment verlicht deze uitdagingen dankzij een modern en krachtig planningsplatform. Om te voldoen aan de versnelde vraag van ons platform werken we samen met de beste adviesbureaus. Naast de online academy, onze community en het partnerprogramma kunnen we het aantal oplossingen op ons platform vergroten. We kijken er dan ook naar uit om samen met onze partners nog meer bedrijven te ondersteunen bij het bouwen van hun volledige planningslevenscyclus op Pigment.”

Pigment, opgericht in 2019, heeft de afgelopen jaren zijn krachten gebundeld met toonaangevende technologie- en analyseadviesbureaus in Noord-Amerika en Europa, waaronder Keyrus, QueBIT en Sonum. Na een recente serie B-financiering van 65 miljoen dollar, om uit te breiden naar de Amerikaanse zakelijke markt, is Pigment nu ook op zoek naar Benelux partners.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor het EMEA Partner Program via: https://www.gopigment.com/partner-application