Petra Boonstra nieuwe financieel directeur Hago

Petra Boonstra wordt met ingang van 1 juli financieel directeur bij Hago Nederland. Zij volgt daarmee Arjan van den Maagdenberg op, die ruim zeven jaar de financieel eindverantwoordelijke was.

Boonstra werkte eerder in haar carrière als controller bij Hago en was vanaf eind 2009 directeur bij Fortron. Dat stokje droeg ze eerder dit jaar over.

“Wij zijn verheugd met de komst van Petra. Ze brengt niet alleen veel ervaring en kennis mee op het gebied van finance, maar ook van de facilitaire branche”, zegt Paul van Bree, algemeen directeur Hago Nederland. “We zijn ervan overtuigd dat ze een perfecte aanvulling is binnen ons directieteam en uitstekend bij Hago past. Ze is een teamspeler die goed kan luisteren, maar ook scherpe vragen durft te stellen.”

Nieuwe uitdaging Van den Maagdenberg
Arjan van den Maagdenberg was na ruim zeven jaar toe aan een nieuwe uitdaging en wilde zich graag verder ontwikkelen. Hij maakt per 1 september de overstap naar de publieke sector. Dit bedrijfsonderdeel binnen Vebego maakt zich sterk om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in te zetten voor publieke en private opdrachtgevers. Als financieel directeur gaat Arjan zich richten op de verdere financiële versterking van daaronder vallende bedrijven en joint ventures.

Veelzijdig schoonmaakbedrijf
Petra Boonstra kijkt uit naar haar nieuwe rol als financieel directeur bij Hago: “Hago is een prachtige organisatie, die volgend jaar haar 75-jarig bestaan viert. Schoonmaak heeft destijds mijn hart gestolen. Ik ben dan ook trots dat ik de komende jaren een bijdrage mag leveren aan de verdere ontwikkeling en verbetering van Hago, want als veelzijdig schoonmaakbedrijf spelen we inmiddels een belangrijke rol in onze samenleving”.