Peter Verveen benoemd tot lid RvB Vendex KBB

fallback
De Raad van Commissarissen van Vendex KBB zal de heer P. (Peter) Verveen (51) benoemen tot vierde lid van de Raad van Bestuur. Hij wordt specifiek verantwoordelijk voor de divisies Doe-Het-Zelf en Consumentenelektronica.

De Centrale Ondernemingsraad heeft positief geadviseerd over de voorgenomen benoeming. De heer Verveen zal per 1 februari 2005 in dienst treden van het concern. De heer Verveen was sinds 2000 voorzitter van de directie van Leen Bakker Holding, een onderdeel van het Blokker-concern. Leen Bakker is een winkelketen voor woonartikelen en tuinmeubilair en heeft circa honderdvijftig vestigingen in Nederland en België.

Hij was tevens lid van de Groepsraad van Blokker Holding. Na zijn studie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam heeft de heer Verveen in diverse managementfuncties ruime ervaring opgebouwd in zowel de levensmiddelen- als de non-fooddetailhandel, onder meer bij Aldi, levensmiddelengroothandel Kraan en Van Kuyk, de drogisterijketens Dirx Drogisterijen en Schlecker en gedurende de jaren negentig bij Macintosh Retail Group als algemeen directeur van winkelketen Halfords (fiets- en autoaccessoires).