Pegasystems koopt BI en datavisualisatiemogelijkheden

Pegasystems Inc heeft de assets gekocht van Infruid Labs, een softwarebedrijf in business analytics en datavisualisatie.

De geïntegreerde Business Intelligence (BI) en Data Visualisatie verrijken de bestaande Pega-oplossingen. Voor de klanten betekent de acquisitie dat zij hun data uit Pega-applicaties eenvoudiger kunnen visualiseren én interpreteren.

Veel organisaties beschikken over oneindige hoeveelheden data, maar worstelen met de juiste interpretatie ervan. Deze nieuwe BI en datavisualisatie mogelijkheden van Infruid Labs zijn volledig geïntegreerd binnen de Pega-omgeving en helpen Pega-klanten om op een complete, gestroomlijnde manier hun data visueel te interpreteren, zonder hiervoor een aparte BI-applicatie aan te spreken. Hierdoor kunnen gebruikers verborgen patronen ontdekken om betere zakelijke beslissingen te nemen.

“Data is de sleutel tot elke bedrijfsstrategie, maar veel organisaties hebben niet de juiste tools in huis om inzicht te krijgen en te begrijpen wat voor hen werkt en wat niet”, aldus Derk-Jan Brand, VP en managing director Benelux & Nordics, Pegasystems. “Met deze overname kunnen Pega-klanten nog meer waarde uit hun data halen via een gebruiksvriendelijke visuele interface die direct resultaat oplevert. Hierdoor kunnen organisaties hun focus vasthouden op het ontwikkelen van strategieën die het beste zijn voor hun bedrijf en klanten.”

“Pega blijft toonaangevend innovatief op het gebied van AI, decisioning en analytics en ik ben erg blij dat de geavanceerde BI- en visualisatiemogelijkheden van Infruid integraal onderdeel gaan uitmaken van de digitale transformatieoplossingen van Pega”, aldus Mahesh Yellai, oprichter van Infruid en nu senior director, data & analytics, Pegasystems. “We zijn verheugd onze technologie in te zetten om Pega-klanten te helpen hun klantbetrokkenheid en prestaties naar een hoger niveau te tillen.”

Tijdens PegaWorld 2019 – van 2-5 juni in Las Vegas – worden deze visualisatiemogelijkheden voor het eerst gedemonstreerd als onderdeel van een nieuwe business intelligence-oplossing. Meer informatie op: https://www.pega.com/events/pegaworld