Overname Sanders en Geraedts Groep afgerond

fallback
Heijmans NV (bouw, vastgoedontwikkeling en aanverwante activiteiten) heeft de overname van Sanders en Geraedts Groep in Swalmen afgerond. De overname past in de strategie van Heijmans te streven naar een grotere ketenbeheersing in de markt voor reguliere infrastructurele projecten. De overnameprijs is in contanten voldaan.

De Sanders en Geraedts Groep bestaat uit de houdstermaatschappij Sanders en Geraedts Beheermaatschappij bv en de vier dochtervennootschappen Sanders en Geraedts bv, Sanders en Geraedts Afvalverwerking bv, bv Gebrs. Vergoossen en Geraedts Tiefbau GmbH.

De groep houdt zich in de breedst mogelijke zin bezig met afvalverwerking, inrichting van afvalverwerkinglocaties, ontgrondingen en wegenbouwactiviteiten. De Sanders en Geraedts Groep heeft strategische zand- en grindposities, die aanvullend zijn op de reeds bij Heijmans Infrastructuur aanwezige winlocaties en die Heijmans verder in staat stellen de keten in de reguliere infrastructurele werken te beheersen van toelevering van grondstoffen tot onderhoud.

De Sanders en Geraedts Groep realiseerde over 2002 een netto omzet van bijna ¤ 11 miljoen en is goed winstgevend. Beide huidige directieleden, de gebroeders Geraedts, blijven in hun huidige functie aan.

Gerelateerde artikelen