OnGuard en Credit Tools bundelen krachten

OnGuard en Credit Tools zullen voortaan samen optrekken in de markt met het leveren van innovatieve oplossingen voor credit management. Met deze strategische stap ontstaat dé marktleider op het gebied van SaaS-based credit management software in Europa met meer dan 1.500 klanten. Main Capital heeft actief bijgedragen aan het tot stand komen van deze groeistrategie.

De gezamenlijke product offering van OnGuard en Credit Tools stroomlijnt het gehele Order-to-Cash traject en optimaliseert daarmee het credit management en het debiteurenproces voor haar klanten. De sterke positie van Credit Tools in zowel het MKB als het corporate segment in Nederland, in combinatie met de internationale klantenbasis van OnGuard, biedt een uitstekend vertrekpunt voor verdere internationale expansie.

De fusie van beide ondernemingen stelt de groep in staat op een schaalbare manier haar groei te accelereren, waarbij het uitbouwen van het partner netwerk een belangrijk onderdeel is van de strategie. Innovatie van het product en versterking van de organisatie zijn de pijlers waarop daarbij de nadruk ligt, alsmede op het vergroten van de slagkracht van de combinatie richting huidige en nieuwe klanten.

Samenwerking OnGuard en Credit Tools 
“Deze samenwerking biedt nieuwe kansen in termen van groei en mogelijkheden voor onze klanten. Meer middelen en een toegenomen schaalgrootte betekent een robuuster productportfolio, uitgebreidere service-infrastructuur en meer investeringen in research en development. We zien ernaar uit om samen met Credit Tools verder te bouwen aan een innovatieve en succesvolle toekomst”, aldus Bert van der Zwan, CEO OnGuard.

“OnGuard is een succesvolle onderneming met een indrukwekkend wereldwijd klantenbestand. Credit Tools en OnGuard delen de ambitie om credit management hoog op de agenda van elke B2B onderneming te krijgen. Samen zullen we ons nu richten op het blijven ondersteunen van onze klanten en het aanbieden van geïntegreerde oplossingen die aansluiten op hun zakelijke behoeften”, aldus Pim van der Hagen, CEO Credit Tools.

Gerelateerde artikelen