Nieuwe voorzitter van de directie van Stater NV

fallback
Stater kondigt aan dat de heer mr drs Rudolph J. Donkers MBA per 1 december a.s. zal starten als Voorzitter van de Directie van Stater NV. Hij vervangt hiermee Rik Douwes, die begin juli Stater verliet.

Rudolph Donkers, (47) studeerde Nederlands Recht, Bedrijfseconomie en haalde een MBA aan de universiteiten van New York/Rotterdam. Donkers heeft een interessante loopbaan achter zich binnen de Abn Amto Bank waarin hij gedurende 17 jaar in meerdere ondernemende en commerciële posities zijn sporen verdiende. In zijn laatste functie was hij eindverantwoordelijk voor Securities Operations binnen de Business Unit Nederland van Abn Amro Bank.

De heer Donkers heeft ruime ervaring in commercie, operationeel risk management, procesoptimalisatie en insourcing. De benoeming van Rudolph Donkers als nieuwe Voorzitter van de Directie, waarbij hij nauw zal gaan samenwerken met directeur Harry de Brauw, is voor Sater een bestempeling van de gewijzigde koers die eerder dit jaar werd aangekondigd. Stater kiest voor het benaderen van grote partijen in de Nederlandse en Europese markt, naast het continueren en optimaliseren van de relatie met de bestaande klanten.