Nieuwe topstructuur voor PinkRoccade

fallback
Zoals 12 juni jl. bekend werd gemaakt, slankt PinkRoccade zijn topstructuur af teneinde de slagkracht van de onderneming te vergroten. De Raad van Commissarissen heeft derhalve besloten PinkRoccade te plaatsen onder eenhoofdig bestuur, in de persoon van de heer mr. Henk Bosma.

Met ingang van vandaag worden de werkmaatschappijen in Nederland bestuurd via zes sectoren. Deze sectoren staan elk onder leiding van een algemeen directeur die direct rapporteert aan Henk Bosma. In de nieuwe structuur geeft Claudia Zuiderwijk leiding aan PinkRoccade IT Management en Toptalent, Gerrit Oosterhof aan PinkRoccade Public, Sociale Zekerheid en Relationship Management, Hans van Snellenberg aan PinkRoccade Megaplex en Online, Pieter Aarts aan PinkRoccade Finance en Healthcare en Hans Dijkstra aan PinkRoccade Civility. Peter Verhallen, die vorige week aftrad als lid van de concerndirectie, gaat leidinggeven aan PinkRoccade Industrious, Food en enkele competence centers.

Deze zes algemeen directeuren zijn allen lid van de directie van PinkRoccade Nederland BV onder aansturing van Henk Bosma, president-directeur.
Henk Huisman, die eveneens vorige week aftrad als lid van de concerndirectie, blijft als adviseur van de concernleiding aan PinkRoccade verbonden. Hij zal zich bezighouden met lopende en komende grote outsourcingsprojecten.
De directeur van PinkRoccade UK, Clive Hyland, rapporteert rechtstreeks aan Henk Bosma. Zoals vorige week reeds werd gemeld, is Aart Klompe verantwoordelijk voor financiën bij PinkRoccade. Met deze benoemingen is de topstructuur van PinkRoccade op sterkte.

Gerelateerde artikelen