Nieuwe software waarschuwt voor afwijkingen in de administratie

Vaststelling TVL-subsidie Q3 opgeschoven naar augustus
Budgetten aanmaken op basis van bestaande budgetten gebeurt automatisch.

Gebruikers van Exact Online Boekhouden Professional, Premium en ERP-edities worden vanaf nu proactief op de hoogte gehouden van afwijkingen in de administratie middels continuous monitoring. Gebruikers krijgen een bericht bij als er bijvoorbeeld afwijkingen gesignaleerd zijn in vooraf ingestelde bedragen, zoals abonnementen of polissen of overschrijdingen van kredietlimieten.

Dit is een van de mogelijkheden van een nieuwe release van Exact, de Autumn’23 Release. De software biedt ook de mogelijkheid om nieuwe budgetten te genereren op basis van al bestaande budgetten, ondersteund met calculatiemethodes. Tot slot zullen boekingstemplates gebruikers voortaan helpen bij het efficiënt boeken van terugkerende facturen met minimale verschillen.

 Met de geïntegreerde betaallink kunnen facturen binnenkort direct worden voorzien van een betaallink. Klanten kunnen via de link snel en makkelijk betalen met hun eigen bank-app of online bankomgeving.

Waar betalingen via betaallinks voorheen werden ontvangen op een derdegeldenrekening, zorgt de geïntegreerde betaallink ervoor dat het bedrag direct op de eigen rekening wordt gestort. Hierdoor is het in Exact Online ook mogelijk om deze betaling automatisch te verwerken in de administratie.

De samenwerkingsapplicatie tussen accountant en ondernemer, Mijn[Kantoor], is voorzien van een nieuw design. Door middel van deze nieuwe gebruiksinterface profiteren gebruikers van snellere navigatie, beter overzicht, verbeterde structuur en eenvoudigere toegang tot de meest gebruikte functies.