Nieuwe Financieel Directeur Grontmij NV

fallback
Douwe van der Werf benoemd tot financieel directeur Grontmij NV. Op de speciaal daartoe op 20 augustus jl. gehouden Algemene Vergadering van Aandeelhouders, is Douwe van der Werf benoemd tot statutair directeur van Grontmij NV in de functie van financieel directeur.

Hij volgt Dirk Brouwer op die per 1 september aanstaande zijn functie neerlegt. Douwe van der Werf (13-01-1955) studeerde bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waarna hij na het vervullen van zijn militaire dienstplicht in 1981 zijn carrière startte in de accountancy. Van der Werf was vervolgens werkzaam als hoofd concern controlgroep van Delft Instruments NV te Delft, als concerncontroller van GTI Holding NV te Bunnik en de laatste vijf jaar als financieel directeur bij Heerema Fabrication Group BV te Zwijndrecht.

Hij heeft internationale ervaring in de bouw- en installatiebranche, brede financiële ervaring op het gebied van jaarverslaglegging, financiering en projectcontrole en tevens ruime ervaring met acquisities en desinvesteringen. Van der Werf doceert bij gelegenheid aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

De statutaire directie van Grontmij NV zal per 1 oktober aanstaande bestaan uit:
ir S. (Sylvo) Thijsen (44), president-directeur
drs D.G.H. (Douwe) van der Werf (48), financieel directeur
ing G.P. (Gert) Dral (48), directeur
De huidige president-directeur Jan Hillege neemt op 7 oktober afscheid.

Gerelateerde artikelen