Nieuwe CEO en nieuwe Sales Manager

fallback
Rob Postma is per 1 oktober j.l. benoemd tot CEO van Quality On-Line. Quality On-Line is leverancier van software voor kwaliteitsbewaking binnen bedrijfsprocessen. Rob Postma (38) is in deze functie eindverantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de Quality On-Line-organisatie, zijn diensten en producten binnen Europa en Azië. Voor zijn benoeming bekleedde hij (inter)nationale sales- en managementposities bij softwarebedrijven zoals het Amerikaanse Firepond en het Nederlandse Bwise. Quality On-Line heeft in de tien jaar van zijn bestaan een uitzonderlijke positie in de markt verworven. (Inter)nationaal opererende bedrijven zoals KPN, Vopak, Toshiba, Amersham Health, EMI en Syngenta behoren tot de klantenkring.

“Ik kijk ernaar uit om Quality On-Line een nieuwe fase in te leiden”, zegt Postma. “Quality On-Line heeft de basis gelegd voor een duidelijk groeiscenario. Mijn doelstelling is om de organisatie in 2004 substantieel te laten groeien. De recente productontwikkelingen geven ons een grote concurrentievoorsprong. We hebben hierdoor onze positie niet alleen kunnen versterken, maar ook kunnen uitbreiden met klanten in het internationale speelveld. Het is daarom logisch dat Peer Reinhard, oprichter van de organisatie, zich gaat richten op expansie binnen de Noord-Amerikaanse markt. Met de oprichting van Quality On-Line, Inc. is hiervoor de eerste stap gezet.”

Postma heeft per 1 november j.l. Gérard Ringenaldus aangetrokken als Sales en Marketing Manager. Ringenaldus is verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het directe en indirecte saleskanaal van Quality On-Line in Europa en Azië. Voordat Ringenaldus toetrad tot Quality On-Line, bekleedde hij diverse commerciële functies bij Amerikaanse, beursgenoteerde bedrijven als Ariba, Oracle Corporation en Sybase. “Gérard Ringenaldus zal door zijn professionele aanpak en ervaring een belangrijke bijdrage leveren aan de omzetgroei van Quality On-Line”, aldus Rob Postma.

Over Quality On-Line
Quality On-Line is opgericht in 1993 met een initiële focus op productontwikkeling gerelateerd aan Lotus Domino. De afgelopen jaren heeft Quality On-Line een volledig nieuw platform ontwikkeld met een modulaire set van Integrated Document Management, Workflow, Complaint Management, Incident Handling, Audits en Knowledge Management. Klanten realiseren met Quality On-Line-software significante kostenbesparingen. Klanten van Quality On-Line zijn onder andere Amersham Health, EMI, KLM, KPN, Suiker Unie, Nemef, Syngenta, Volker Wessels en Vopak.

Gerelateerde artikelen