Nieuwe CEO bij Raet

fallback
Op voorstel van de Raad van Commissarissen van Raet, de grootste HRM- en salarisspecialist in Nederland, gevestigd te Amersfoort, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders besloten de heer C.H.W.M. van den Heijkant (47) te benoemen tot CEO. De heer Van den Heijkant is sinds april 2005 werkzaam bij Raet als Commercieel Directeur en was daarvoor onder meer CEO van KPN Mobile en KPN Telecommerce.

De heer Van den Heijkant volgt per 1 januari 2006 de heer Th.S.A.J. Willemsen (60) op, die te kennen heeft gegeven met pensioen te willen gaan. De heer Willemsen zal als lid van de Raad van Commissarissen betrokken blijven bij de onderneming.

De heer Willemsen werkte tot 1997 bij ICL en werd door Getronics aangetrokken om Raet nieuw leven in te blazen. Onder leiding van de heer Willemsen ontwikkelde Raet zich tot een zeer winstgevende onderneming binnen Getronics. Na de verzelfstandiging, door verkoop door Getronics in 2003, bleef de heer Willemsen aan als CEO van Raet.

De wijziging in de directie zal geen invloed hebben op de strategie van de onderneming. Zo zal de onderneming, naast salarisverwerking, blijven groeien op het gebied van HRM en Business Process Outsourcing (BPO). Hiermee ontwikkelt Raet zich tot een brede en vooraanstaande dienstverlener op het gebied van HRM en Payroll.