Nieuwe bestuursvoorzitter PontMeyer

fallback
PontMeyer, een vooraanstaande leverancier van hout en materialen voor de Nederlandse bouw- renovatie- en onderhoudsmarkt, maakt bekend dat de heer G.W.F. Hol per vandaag, 4 april 2005 in dienst zal treden bij PontMeyer. De Raad van Commissarissen zal de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 27 mei 2005 kennis geven van de voorgenomen benoeming van de heer Hol tot voorzitter van de Raad van Bestuur.

Adriaan Hol (1949) is in zijn loopbaan actief geweest als operationeel manager, bestuurder en bestuursvoorzitter bij verschillende handelshuizen, te weten HCI, Brenntag AG en Hagemeyer. Adriaan Hol heeft ruim 28 jaar ervaring in de handelssector. De Raad van Bestuur zal na benoeming bestaan uit de heer Hans Kruijer, sinds juni 1998 lid van de Raad van Bestuur en Adriaan Hol.

PontMeyer NV is een vooraanstaande leverancier van hout en materialen voor de bouw in Nederland. Het concern heeft ruim 1300 medewerkers in dienst, verspreid over 82 vestigingen in Nederland. PontMeyer streeft ernaar een toonaangevende, innovatieve leverancier te zijn voor bouwend Nederland. PontMeyer NV heeft in het jaar 2004 een omzet behaald van EUR 381,6 miljoen en is genoteerd aan de incourante markt.