Nieuwe benoemingen bij YoungCapital NEXT

Nieuwe benoemingen om groeiambities waar te maken.

YoungCapital NEXT, detacheerder voor young professionals in IT en finance, benoemt Jasper Bolland (36) tot Head of IT, Françoise Buitelaar (44) als Head of Finance en Rowaida el Harrak (32) tot Head of Talent Management, Process & Quality.

Het bedrijf spreekt van ‘belangrijke stappen in de realisatie van de groeiambities van NEXT’ en laat weten dat het het managementteam verstevigt terwijl het een splitsing maakt in de twee business lines waar het zich op richt, te weten IT en finance.

Jasper Bolland heeft ruim acht jaar ervaring in recruitment met een focus op IT. Hiervoor was hij onder andere werkzaam bij Team Rockstars IT en WeKnowPeople.

Head of Finance Françoise Buitelaar was eerder werkzaam als Commercieel Directeur a.i. bij YoungCapital. Inmiddels werkt zij al enige tijd bij YoungCapital NEXT. Als Head of Finance focust zij zich op de financiële branche.

In april 2022 stelde NEXT Rowaida el Harrak (32) al aan als Head of Talent Management, Process & Quality. Binnen deze rol stroomlijnt zij processen en waarborgt ze ze de kwaliteit van de dienstverlening. Daarnaast is zij eindverantwoordelijk voor alle young professionals die vanuit NEXT gedetacheerd worden.