Microsoft Surface Pro 4 vanaf vandaag in Nederland beschikbaar

De Surface Pro 4 is de tablet die je laptop kan vervangen, en is bovendien dertig procent krachtiger dan zijn voorganger.

De Surface Pro 4 beschikt over 6th Generation Intel® Core™ m-, Core™ i5- en Core™ i7-processors, een 12,3-inch PixelSense-display en is slechts 8,4 millimeter dun. In combinatie met Windows 10 en slimme accessoires, zoals het vernieuwde toetsenbord en de pen, is de Surface Pro 4 hét 2-in-1 device waarmee iedereen – van student tot professional – meer gedaan krijgt.
“Met de Surface Pro 4 gaan we verder op de innovatieve weg die we insloegen met Surface”, zegt Paul Honout, verantwoordelijk voor Surface bij Microsoft Nederland. “Mensen en organisaties willen altijd en overal meer gedaan krijgen, en we zien dat 2-in-1 devices daardoor steeds populairder worden. Met de Surface Pro 4 halen gebruikers het maximale uit de mogelijkheden die Windows 10 biedt, waar en wanneer ze maar willen.”
Het beste van Windows 10 en Office
De Surface Pro 4 wordt geleverd met Windows 10, waardoor gebruikers het 2-in-1 device altijd optimaal benutten, of ze het nu als laptop of als tablet gebruiken. Dankzij de Continuüm-techniek past het besturingssysteem zich namelijk automatisch aan de modus aan, waarop iemand de Surface Pro 4 gebruikt. Zelfs als het gaat om veeleisende apps of programma’s, hebben gebruikers met de Surface Pro 4 voldoende vermogen in huis. Met de Surface Pro 4 behoort het wachtwoorden onthouden bovendien tot het verleden. Dankzij de gezichtsherkenning van Windows Hello weet het 2-in-1 device namelijk altijd wie het voor zich heeft om in te loggen.
 
Ook combineert het mobiele karakter van de Surface Pro 4 optimaal met Office 365. Daardoor is het mogelijk om overal samen te werken en kunnen gebruikers via OneDrive altijd bij hun documenten, foto’s en andere bestanden. Met de nieuwe webbrowser Edge maken ze rechtstreeks aantekeningen op webpagina’s en delen ze deze met gemak met vrienden, collega’s of klasgenoten via bijvoorbeeld OneNote. 
Accessoires
Met de nieuwe Surface Pro 4 Type Cover verandert de gebruiker de tablet in een handomdraai in een laptop, en het 2-in-1 device beschikt over een nieuw ontworpen mechanisch toetsenbord met optimale toetsenafstand voor snel typwerk. De nieuw ontworpen Surface Pen komt met 1.024 niveaus van drukgevoeligheid om met enorme precisie te tekenen en te schrijven. Met behulp van het Surface Dock koppel je de Surface Pro 4 aan externe monitoren, een toetsenbord, muis en meer, en maak je zo van de Surface Pro 4 een desktop-pc.