Michel Boudewijns benoemd tot CFO van NMi

Nieuwe CFO helpt NMi groeistrategie te realiseren van Nederlands Meetinstituut.

Michel Boudewijns (1968) is benoemd tot CFO van NMi, het Nederlands Meetinstituut. NMi, opgericht in 1937, is een toonaangevende internationale speler op het gebied van meettechniek en certificering en kalibratie daarvan.

Boudewijns is een hoogopgeleide professional met ruim 22 jaar ervaring in management en financiën bij uiteenlopende bedrijven, waaronder diverse toonaangevende logistieke bedrijven. Meest recentelijk gaf Boudewijns leiding aan Finance, HR en IT bij NMi.

“Dit is een zeer spannende tijd voor NMi, en ik ben blij dat ik de kans krijg om NMi te helpen haar groeistrategie te realiseren. Voor de komende vijf jaar zien wij substantiële mogelijkheden om de autonome groei te vergroten. Daarnaast zullen we een buy-and-build strategie volgen, waarbij we ons met name zullen richten op het uitbreiden van onze bestaande capaciteiten op het gebied van wettelijke metrologiediensten en op groei in nieuwere gebieden zoals duurzame energie en digitale veiligheid”, aldus Boudewijns.

NMi biedt een unieke en betrouwbare expertise en is marktleider in de certificering van meetinstrumenten in de eindmarkten Energie, Nutsbedrijven, Wegen en Mobiliteit. NMi wil zich richten op het nog beter bedienen van haar klanten door het aanbieden van een volledig pakket aan diensten in de test-, inspectie- en certificeringsketen. Daarbij hoort ook het waarborgen van de data-integriteit van de klant, op een veiligere en betrouwbaardere manier. Ook training en consultancy worden steeds belangrijker voor klanten.

Gerelateerde artikelen