Matthieu van Tellingen financieel directeur H&S Group

Logistiek dienstverlener H&S Group heeft per 23 oktober Matthieu van Tellingen aangesteld als financieel directeur.

Van Tellingen neemt naast Ubbo Hempenius (algemeen directeur) en Timo Huges (commercieel directeur) zitting in de directie van het bedrijf. H&S Group, actief in het transport van vloeibare levensmiddelen, is in de afgelopen jaren van een betrouwbare vervoerder uitgegroeid tot een innovatieve marktleider op het gebied van logistieke dienstverlening en ketenregie.

Algemeen directeur en eigenaar Ubbo Hempenius: “H&S is altijd op zoek naar manieren om klanten te ontzorgen in hun logistieke processen, door sterk in te zetten op innovatie, automatisering en technologie. Ik ben daarom erg blij met de komst van Matthieu van Tellingen als financieel directeur en ik zie uit naar onze samenwerking.”

Matthieu van Tellingen werkte na zijn studie een klein decennium bij EY en bijna tien jaar voor de onlangs beursgenoteerde autoleasemaatschappij ALD. De laatste jaren was hij als CFO actief bij IT ketenintegrator Topicus. Over zijn nieuwe functie zegt hij: “Er zal de komende jaren veel veranderen waardoor ik ernaar uitkijk om met H&S toonaangevend te kunnen zijn met vernieuwende oplossingen. Ik ben trots om een bijdrage te mogen leveren aan het verder uitbouwen van H&S als koploper in deze logistieke sector.”

H&S Group vervoert sinds 1946 vloeibare levensmiddelen. De laatste decennia heeft dit familiebedrijf zich naar eigen zeggen ontwikkeld tot een gewaardeerde leverancier van logistieke diensten. Naast het traditionele modale en intermodale transport van vloeibare levensmiddelen, richt H&S zich ook op integrale logistieke oplossingen, waar zij als onafhankelijke regisseur van de voorraadketen functioneert.