Mark Stoffels RA voorgedragen als CFRO Kas Bank?

De Raad van Commissarissen van Kas Bank? wil Mark Stoffels RA benoemen tot lid van de Raad van Bestuur en Chief Financial and Risk Officer (CFRO) met ingan

Mark Stoffels is 17 jaar werkzaam bij Kas Bank‎en en lid van het Management Committee van de bank. In zijn huidige functie van Managing Director Finance & Control is hij verantwoordelijk voor de strategische en tactische rapportages en advisering over de financiële positie van de bank. Daarvoor was Stoffels eindverantwoordelijk voor Investment Management Services. Hij is bij Kas Bank‎ begonnen binnen Internal Audit. Daarnaast is Stoffels voorzitter van Stichting Pensioenfonds van de Kas Bank‎.

Peter Borgdorff, voorzitter van de Raad van Commissarissen: “Wij zijn zeer verheugd met de voorgenomen benoeming van Mark Stoffels. Mark heeft een enorme kennis van de bank en zijn ruime ervaring op financieel gebied en beleggingsadministratie betekent voor de bank een welkome versterking op het gebied van finance en risk. Met de komst van Mark is de Raad van Bestuur weer op sterkte.”

De toezichthouder heeft zijn goedkeuring aan de benoeming verleend en de ondernemingsraad van Kas Bank‎ heeft positief geadviseerd. Kennisgeving aan de aandeelhouders zal plaatsvinden in de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van KAS BANK op 29 januari 2016. De benoeming is voor een termijn van vier jaar.

De toezichthouder heeft ook goedkeuring verleend aan de benoeming van Sikko van Katwijk als voorzitter van de Raad van Bestuur van Kas Bank‎. In september werd al bekend dat hij de naar KPMG vertrokken Albert Roëll opvolgt als hoogste baas.