Mark Chandler is nieuwe Finance Director Worldstream

Worldstream breidt managementteam uit met van EY overgekomen Chandler.

Worldstream, een Infrastructure-as-a-Service (IaaS) hosting provider uit Naaldwijk, heeft zijn managementteam uitgebreid met Mark Chandler als Finance Director. Voorheen werkte Chandler in verschillende managementfuncties wereldwijd voor een van de zogenoemde ‘Big Four’ wereldwijde audit- en adviesgiganten, EY.

In de nieuw gecreëerde leiderschapsrol wordt Mark Chandler (41) verantwoordelijk voor de wereldwijde financiële beheersing en processen van Worldstream. Voordat hij bij Worldstream kwam, werkte Chandler als Senior Manager Transaction Advisory Services voor EY in Rotterdam. In deze functie ondersteunde hij internationale klanten van EY bij het realiseren van hun groeiambities door het benutten van M&A-kansen en het beter beheren van kapitaal. “De financiële afdeling vormt een cruciaal onderdeel van een organisatie, maar het wordt nog belangrijker als er sprake is van aanzienlijke bedrijfsgroei,” zegt Chandler.

Chandler werkte in totaal achttien jaar bij EY. In die periode werkte hij bijna tien jaar lang in verschillende auditfuncties. De afgelopen negen jaar werkte hij aan grensoverschrijdende transactiegerelateerde advies projecten, waaronder due diligence onderzoeken op het gebied van overnames, herfinanciering en private equity. “Mijn werk bij EY was internationaal georiënteerd en vrij dynamisch, maar vooral projectmatig en altijd als adviseur voor klanten,” voegde hij toe. “Mark Chandler is de juiste persoon op het juiste moment voor deze financiële managementfunctie,” zegt Lennert Vollebregt, CEO en medeoprichter van Worldstream. “Hij brengt vanuit EY een grote hoeveelheid internationale kennis en ervaring mee. Met zijn achtergrond is Mark in staat om de Worldstream-organisatie te helpen bij het ingaan van de volgende fase van gestructureerde groei. Vorig jaar hebben we ons managementteam al aanzienlijk uitgebreid door zes medewerkers te promoveren tot bedrijfsdirecteur. Mark is het ontbrekende stukje in het managementteam dat we nog moesten invullen.”