Maarten Sielcken nieuwe financieel directeur Domus Magnus

Per 1 februari 2020 wordt Maarten Sielcken benoemd tot CFO van Domus Magnus.

Samen met Mariska Tichem (CEO) vormen zij de directie van Domus Magnus.

Maarten Sielcken was de afgelopen 10 jaar financieel directeur bij verschillende zorginstellingen, waaronder Tergooiziekenhuizen en de Rivas Zorggroep. Eerder werkte Sielcken bij PCM Uitgevers en is hij 9 jaar lang financieel directeur van HTM Personenvervoer geweest. Maarten Sielcken brengt naast zijn financiële expertise ook kennis en ervaring op het gebied van ICT, zorgcontractering en facilitair management.

Doorontwikkeling en groei
Over zijn nieuwe aanstelling zegt Maarten Sielcken: “Domus Magnus is een prachtige kleinschalige zorgorganisatie met een bijzondere doelgroep. Met mijn ervaring in het bedrijfsleven en in de zorg hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan de doorontwikkeling en groei van Domus Magnus”.

Over Domus Magnus 
Domus Magnus is een landelijke woonzorgorganisatie met 16 kleinschalige locaties in Nederland. Ons doel is zorgen dat ouderen kunnen blijven leven en wonen zoals ze gewend zijn. Een mooie woonomgeving, professionele zorg en veel aandacht voor het welzijn van onze bewoners zijn daarbij belangrijke speerpunten. Ouderen wonen?zelfstandig in een appartement inclusief de aanwezigheid van 24-uurszorg, een eigen behandelteam en dienstverlening zoals de wasservice, maaltijdvoorziening door een (chef-)kok en een uitgebreid welzijnsprogramma. Kijk op www.domusmagnus.com voor meer informatie. 

Gerelateerde artikelen