Leen Geirnaerdt en Gert van de Weerdhof in RvC Wereldhave

Wereldhave heeft twee nieuwe leden voor de raad van commissarissen voorgedragen. Het vastgoedbedrijf wil Leen Geirnaerdt en Gert van de Weerdhof toegevoegd

Leen Geirnaerdt maakt sinds 1 november 2010 als Chief Financial Officer deel uit van de Raad van Bestuur van USG People. Zij heeft aan het begin van haar loopbaan zes jaar bij PricewaterhouseCoopers gewerkt als auditor en manager, waarna zij de overstap maakte naar de Solvus Resource Group in de functie van Corporate Controller. Na de overname van Solvus NV door USG People heeft ze diverse directiefuncties bekleed binnen USG People Belgium. Geirnaerdt is afgestudeerd in Toegepaste Economische Wetenschappen, optie Accountancy, aan de Universitaire Faculteiten Sint-Ignatius Antwerpen. Leen Geirnaerdt heeft de Belgische nationaliteit.

Gert van de Weerdhof is de huidige topman van RFS Holding/Wehkamp en was eerder actief bij bedrijven als Esprit, PepsiCo en Procter & Gamble.

Van de Weerdhof en Geirnaerdt moeten de plekken innemen van Femke Weijtens en Joop van Oosten. Weijtens stapt om persoonlijke reden op als commissaris. Voorzitter Van Oosten gaat in 2017 met pensioen. Tot zijn vertrek zal de raad tijdelijk uit zes leden bestaan.