KvK stelt award beschikbaar voor innovatieve ondernemers

Voorbeelden gezocht van ondernemers die tijdens corona het roer omgooiden.

De Kamer van Koophandel zoekt mkb-ondernemers die het tijdens de coronacrisis echt anders zijn gaan doen. Ondernemers, die bijvoorbeeld het roer hebben omgegooid, volledig online zijn gaan ondernemen of tijdens de crisis een passend product of dienst op de markt hebben gebracht.

De Kamer van Koophandel hoop dat zij zich inschrijven voor de KVK Impact Award 2021. Met deze award vraagt de KvK aandacht voor de creativiteit en veerkracht van ondernemers.

“Bij de pakken neerzitten hoort er niet bij en nieuwe initiatieven worden opgezet”, zo motiveert de KvK de verkiezing. “Er wordt, ook in deze tijd, volop geïnnoveerd.”

Om de producten en diensten, die tijdens de coronacrisis op de markt zijn gebracht een extra podium te geven, presenteert KVK dit jaar weer de Impact Award.

Aanmelden kan tot 9 december via www.kvkinnovatietop100.nl. Een landelijke jury beoordeelt alle inschrijvingen. Ook bekijkt de jury de websites van de ondernemingen en doet onderzoek. Er wordt gekeken of het product of de dienst op een creatieve manier een oplossing biedt voor een probleem in deze huidige tijd.

De winnaar van de award wordt bekendgemaakt op 2 februari, tijdens de finale van de zestiende KVK Innovatie Top 100.