Jorrit Koop CFO bij Online Payment Platform

Jorrit Koop CFO bij Online Payment Platform
Diederik Veenhoven bouwt de functie van CoS verder uit.

De betaaldienstverlerner Online Payment Platform heeft Jorrit Koop aangesteld als CFO. Bij Online Payment Platform is Koop verantwoordelijk voor de financiële bedrijfsvoering van de organisatie en voor het verder stroomlijnen van daaraan gerelateerde processen. Ook heeft hij een strategische rol bij de internationale expansie van Online Payment Platform. 

Het is zijn derde job als CFO. Koop oefende de functie vier jaar uit bij de Allium Lending Group in Londen. Daarvoor was hij CFO bij First Circle, een door hemzelf opgerichte financiële dienstverlener. De overstap naar het in Delft gevestigde Online Payment Platform betekent voor Koop een thuiskomst. Zeven jaar werkte hij als CFO in het buitenland.

Daarnaast is Diederik Veenhoven het management team komen versterken als CoS (Chief of Staff) van Online Payment Platform.

Diederik Veenhoven (35 jaar) was als mede-oprichter ruim negen jaar verantwoordelijk voor RD Recruitment en Interim Valley, specialist in detachering van experts op het gebied van compliance, risk en data science. Hem is nu gevraagd om voor Online Payment Platform de rol van Chief of Staff te vervullen. Hij is bij Online Payment Platform betrokken bij strategische projecten en gaat een vestiging opzetten in Londen.